Szállás árak Hotel Solar

Hotel Solar

Címlap » Nagyatád » Nagyatádi szállások » Hotel Solar » Adatlap

Nagyításhoz kattintson a képre!

Egyedi ajánlatkérés

Dátum szerint legkedvezőbb
-10%
Kérje dátum szerint legkedvezőbb ajánlatunkat! 1 éjszakától - Bármely elérhető időszakra és ellátás típusra elkészítjük Önnek kedvezményes ajánlatunkat
helyszín
  • Belváros (A város főterén szemben a gyógyfürdővel.), Gyógyfürdő mellett
szolgáltatások
  • Általános szolgáltatások
    Kávéterasz, Nem őrzött parkoló, Konferencia terem, Nyelvismeret, Kutya, macska bevihető, Svédasztalos reggeli, Központi széf, Zárt parkoló, 24 órás portai szolgálat, Étterem
  • Szolgáltatások a szobában
    Fürdőszoba, TV, Telefon, Minibár, Nemdohányzó szoba
  • Szépség szolgáltatások
    Kozmetika, Fodrászat, Masszázs
  • Gyógyszolgáltatások
    Gyógykezelés, Gyógyfürdő, termálfürdő

Hotel Solar***

A szelíd lankájú Belső-Somogy déli részén festői szépségű erdők, rétek, szántóföldek között található Nagyatád. A város főterén, a Gyógyfürdővel szemben található az átriumos belső kiképzésű, háromcsillagos Hotel Solar.

A szelíd lankájú Belső- Somogy déli részén, festői szépségű erdők, rétek között található Magyarország egyik legbájosabb kisvárosa Nagyatád. A virágok városa kiváló pihenő lehetőséget jelent mindenki számára. A város központjához szervesen illeszkedik a Hotel Solar impozáns épülete.

Az átriumos belső terű szálloda családias hangulatával, kényelmes szobáival és színvonalas, vendég centrikus szolgáltatásaival immár három évtizede áll a rendelkezésére a pihenni, üdülni vágyóknak. A szállodával szemben, a parkban Nagyatád legfontosabb idegenforgalmi bázisa, a gyógyfürdő várja vendégeit. A gyógyvíz Magyarország egyik legjobb, minősített gyógyvizei közé tartozik, amely fürdő- és ivókúrára egyaránt alkalmas. A fürdő nyugalmat, megbízhatóságot, és vendégszeretetet áraszt. Az aktív üdülést kedvelők számára a környék kulturális, történelmi és természeti kincseit bemutató kirándulások nyújtanak felejthetetlen élményt.

Szálloda szolgáltatásai
- elegáns étterem terasszal
- kávéház
- szépségszalon
- konferenciatermek
- utazási iroda
- massage
- kerékpárkölcsönzés
- játékkölcsönzés
- biliárd
- WIFI (közösségi terekben és a szobákban is)
- 24 órás recepció
- saját parkoló
- állatbarát szálloda
- térítésmentes animációs programok

Szobák
A szálloda 54 db kétágyas (pótágyazható), 5 db háromágyas illetve 1 db négyágyas fürdőszobás, televízióval, telefonnal, hűtőszekrénnyel felszerelt kényelmes szobával rendelkezik, 11 db kétágyashoz teakonyha is tartozik. A fürdőszobák közül 6 db zuhanykabinos, a többiben fürdőkád található.

Étterem

Az étterem befogadó képessége kb. 80 fő és egy 30 fős terasz is tartozik hozzá.
A reggeli és a félpanzió keretében igénybevett vacsora svédasztalos. Az ebéd menürendszerű (2 fogásos). Mindhárom főétkezés a’ la carte is lehetséges.
Előre jelzett, speciális étkezési igényekhez tudunk alkalmazkodni (glutén-, és laktózérzékenység, diabetes, vegetáriánus).

Kávéház

Italok széles választékával, hagyományos kávéval és kávékülönlegességekkel, kávéházi meleg ételekkel és szendvicsekkel, valamint rétessel várjuk a vendégeket. A kivetítőn pedig akár otthoni kedvenc TV műsorát is megtekintheti az ide érkező.

Megközelítés

A szálloda a 68-as főút mentén helyezkedik el. Gépkocsival a városon áthaladva könnyen megtalálható. A vasútállomás kb. 500 méter. Egyes távolsági buszok a szálloda előtt is megállnak, egyébként a buszpályaudvar kb. 400 m-re található.

Gyógyfürdő

A Hotel Solarral szemben élénk színeivel tűnik elő a Nagyatádi Gyógyfürdő, amely a város szívében, évszázados fákkal árnyékolt parkban fekszik. A gyógyvizet reumatikus betegségek, ízületi panaszok gyógyítására, valamint gyomorbántalmakban szenvedőknek egyaránt ajánljuk. A 2006-ban felújított fürdőben szakorvosi irányítás mellett balneo-hydroterápiás és elektroterápiás kezelések, valamint különböző masszázsok vehetők igénybe. A fedett medencékben 32C, 38C és 42C-os gyógymedencék állnak a gyógyulni vágyók rendelkezésére. Az épületben finn mintájú szauna, valamint egy átriumos medence is található.

Városi Strand

A mintegy 6 hektáros szépen gondozott területen fekvő, az ország legszebb és legkellemesebb fürdők közé sorolt strandfürdő nyári időszakban várja látogatóit. 50 méteres, feszített víztükrű versenymedence, termálvizes pezsgőfürdős medence, gyermekmedence, valamint csúszdákkal felszerelt élménymedence áll a vendégek rendelkezésére. (Szállodától kb. 1000 méter)

Ízelítő program és kirándulási lehetőségekről (a városban és környékén)

Nagyatádi Turisztikai Központ és Hadipark
- Az országban egyedülálló Katonatörténeti Kiállítás négy nagy téma köré épül: bemutatja az országos szinten kiemelkedő magyar és nemzetközi egyenruha gyűjteményt, emlékeket az I. és a II. világháborúból, válogatást a Magyar Néphadsereg haditechnikai felszereléseiből és a német veteránok adományaiból.
- A tárlat a szabadtéri haditechnikai bemutatóval folytatódik, ahol a nagyméretű haditechnikai eszközök, harcjárművek pl: harckocsik, repülőgépek stb. láthatók.
- Az épületben lövészetre is van lehetőség!

Nagyatádi Szoborpark
- A Csónakázó – tó mellett elhaladva, egy kellemes sétával juthatunk a Nagyatádi Nemzetközi Faszobrász Alkotótelephez, amely 1975-ben tartotta első alkotóidényét. Az eltelt évek során 160-nál is több nagyméretű, szabad teret igénylő faplasztika született magyar, és a világ különböző országából ideérkező szobrászok munkája nyomán. Az alkotások nem csak itt, hanem a város több pontján is láthatóak.

Vidrapark (Nagyatádtól kb. 20 km)
- A petesmalmi tórendszerben számos vidra él, de azoknak a látogatóknak a kedvéért, akiknek a természetes élőhelyükön nincs szerencséjük megpillantani őket, a bejárat közelében egy külön kifutóban bemutatják Lucát és Aladárt, a két mentett vidrát.
- A Parkban közelről tanulmányozhatjuk a vidrát, ezt a védett, rejtett életmódot folytató állatot. Megismerkedhetünk életmódjával, viselkedésével. Nemcsak a gyermekek, de a felnőttek számára is különös élmény a vidrák pajkos játékának megfigyelése.
- A bemutató útvonalon felépített megfigyelőkunyhókból az élővilág zavarása nélkül nyerhetünk bepillantást a tavak mozgalmas életébe.

Kaszópusztai kisvasutazás (Nagyatádtól kb. 20 km)
- Kaszópusztáról erdei kisvasúttal erdők között, csodálatos tájon haladunk a Baláta-tóhoz. A Baláta –tó Közép- Európa egyetlen ősláposa, természetvédelmi terület. Megismerkedhetünk e táj sokszínű élővilágával, amely felejthetetlen élményt nyújt az itt kirándulóknak.

Drávaszentes (Nagyatádtól kb. 50 km)
- A Drávaszentesen található Dráva Kapu Bemutatóközpont a Duna – Dráva Nemzeti Park, természeti és kultúrtörténeti értékeivel ismerteti meg a látogatókat, mindemellett igazi kikapcsolódást nyújt minden korosztály számára. A bemutatóközpont közelében kialakított gazdaságban, az Őshonos háziállat bemutató nyújt lehetőséget többek között a rackajuhok, a szamarak, a hucul lovak és a mangalicák megismerésére.

Vilma-ház (Nagyatádtól kb. 10 km)
- A háromosztatú, füstöskonyhás lakóház volt Somogyszob első tégla parasztháza. Az eredetileg zsuppos háznak földes padozatú, két 6×6-os szobája volt. Nagy szobája, nagy mestergerendája is mutatja a család módosságát.
- A füstöskonyha, mely a Ház éke, 4x4m-es, egy 6 kenyeres és egy kacsasütő kemence van benne padkával.
fizetési lehetőségek
kedvezmények
3 éves korig ingyenes 100%  
3-12 éves korig 20%  
Tartózkodás utáni kedvezmény   
Az oldalon és kiadvanyainkban talalható árak tajekoztató jellegűek, ajanlattételnek nem minősülnek. Az oldalon előforduló esetleges hibákért, elírásokért, pontatlanságokért, felelőséget nem vállalunk.
A szálláshelyek esetenkénet naponta változó árakat alakalmaznak. Pontos árakért érdeklődjön és kérje előzetes kalkulációnkat.
Szállás info
  • STÍLUS
    Sport, aktív pihenés, Gyermekbarát, Városlátogatás, Gyógyturizmus, Kutyabarát
  • TELEPÜLÉS
    Nagyatád
  • SZÁLLÁS TIPUSA
    Hotel ***
  • CÍM
    7500 Nagyatád, Széchenyi tér 28
  • NYITVATARTÁS
    01.01-12.31
További találatok: 1 | |
További találatok: | | | | |
További találatok: | | | | |
Település ismertető
  • Nagyatád

    oldalunkat folyamatosan fejlesztjük. Ezen az oldalon rövidesen megtalálhatja látnivalóit, nevezetességeit, illet...